Problema cu butoanele HOME si POWER pe iPhone sau iPad?

Daca iPhone-ul / iOS device-ul dvs nu mai este in garantie si nu puteti apela la un service care sa schimbe butonul stricat, atunci o solutie ar fi utilizarea functiei AssistiveTouch. Aceasta este una din functiile de accesibilitate pe care iOS ni le ofera si care este utila atat pentru persoanele cu probleme de vedere, cat si pentru cazurile in care butoanele fizice nu mai functioneaza. Functia AssistiveTouch va ofera, printre altele, un buton Home si unul Power, cu care puteti substitui pe cele hardware.
 [ Broken home and power buttons? This is a easy fix...watch the photos ! ]



Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;
  1. Apasati pe General;General Configurari iPhone
  2. Derulati pana in partea de jos a ecranului si apasati pe butonul Accesibilitate;General bottom
  3. Derulati din nou pana in partea de jos a ecranului si apasati pe butonul AssistiveTouch situat in sectiunea Fizic si motor;Accesibilitate bottom iPhone
  4. Comutati butonul din dreptul AssistiveTouch pe ON/I.AssistiveTouch iPhone

Dupa ce ati comutat acest buton, veti observa aparitia unui punct pe ecran care va ramane mereu intr-o anumita pozitie. Apasand pe el veti observa ca un meniu cu mai multe optiuni se deschide. Optiunea Buton principal inlocuieste functionalitatea butonului Home fizic, intorcandu-va, la apasarea sa, in ecranul principal din orice aplicatie ati fi. Pentru a accesa functia butonului Power, apasati pe butonul Device din meniul aparut pe ecran, iar apoi apasati pe pictograma Blocare ecran, pentru ca device-ul dvs sa se opreasca.

Meniu AssistiveTouch
[sursa]

Comentarii