Am Uitat Codul / Modelul De Deblocare Ce Fac

Vestea buna este ca putem rezolva aceasta problema, iar vestea proasta esta ca o rezolvam pierzand toate datele pe care le avem pe telefon sau pe tableta ! Nu, nu vei pierde sistemul de operare, doar pozele, fisierele video, audio, aplicatiile, jocurile, setarile si tot ce mai ai tu personal pe acolo. Daca nu ai un backup, asta e, pe viitor fa un backup !
Acum oprim telefonul / si intram in modul recovery standard sau in modul CWM recovery pentru cei ce au dispozitivul rootat si instalat un CWM customizat.
Exista o combinatie de taste pentru a intra in acest mod si cum pe piata sunt o gramada de modele de tablete sau telefoane android, imi este imposibil sa scriu aceste combinatii de taste in acest articol. Daca totusi nu reusesti sa intrii in acest mod recovery, intreaba-ma in zona dedicata comentariilor cum o poti face pentru modelul tau si te voi ajuta.
Acum , dupa ce am intrat in modul recovery trebuie sa cautam si sa selectam (navigand sus/jos cu tastele de volum) optiunea numita wipe data/factory reset .
Untitled25
Imaginea de mai sus este valabila atat pentru CWM customizat cat si pentru recovery stock. Optiunile pot diferi putin insa trebuie sa cautati wipe data/factory reset si sa o lansati.
Dispozitivul se va resteta acum (cateva secunde) si va reporni ca si cum abia l-ati scos din cutie, cu un Android proaspat si fara sa va mai sacaie acel model sau pin pe care l-ati setat si uitat.

Comentarii


  1. https://tvskybox.com
    5000 iptv ch - only 4 usd per month!
    htrotex@gmail.com
    work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu