Instalare Android 4.0 oficial pe Samsung Galaxy SII I9100

Faceti update la telefonul dumneavoastra Samsung Galaxy i9100 la ultima versiune aparuta oficial pentru aceasta, Android 4.0.3.
Atentie, asigurati-va ca aveti bateria telefonului incarcata, altfel, in cazul in care ramane fata baterie in timpul flashuirii o sa ba brickuiti telefonul.
1. Descarcati ultima varianta a programului Samsung Kies de aici si instalati programul pe PC (pas obligatoriu)
2. Descarcati programul Odin de aici
3. Descarcati firmware-ul oficial de 4.0 de aici. Daca aveti firmware-ul oficial al operatorului de telefonie pe care-l folositi puteti sa-l folositi pe acela. Dezarhivati arhiva zip intr-un folder nou
4. Pune-ti telefonul in USB Debugging Mode mergand la Settings, Applications, Development si bifand casuta corespunzatoare
5. Deschideti aplicatia Odin si apasati pe butonul mare pe care scrie PDA. Navigati catre fisierele extrase la pasul 3 si selectati fisierul cu extensia .md5
6. Inchideti telefonul si porniti-l tinand apasat butoanele power, home si volum mai mic. Cand primiti warning-ul apasati tasta de volum mai tare. Aceasta operatiune va baga telefonul in Downloading Mode.
7.Conectati telefonul la PC prin cablu USB si verificati daca calculatorul il recunoaste. Daca va da eroare inseamna ca drivrele instalate odata cu Samsung Kies instalate la pasul 1 nu au fost instalate cum trebuie sau exista un conflict de drivere.
8. In Odin, sub butonul Control Panel exista un buton mare Start. Apasati-l si asteptati ca telefonul sa se flashuiasca. Dupa ce flashuirea s-a terminat o sa aveti instalat Anroid 4.0.3 pe telefonul dumneavoastra Samsung Galaxy SII.

Comentarii