Monitorizeaza modificarile care se fac in calculatorul tau cu TheFolderSpy

Acest “instrument” este o simpla aplicatie de monitorizare a folderelor din calculatorul tau, care te notifica imediat cand detecteaza schimbari ale fisierelor sau atributelor/continutul acestora. Utilizand aceasta aplicatie, vei putea foarte usor monitoriza fisierele pentru a verifica daca cumva unul dintre  acestea a fost redenumit, modificat sau chiar sters dintr-un folder anume.
Pe langa avertizarea care apare pe ecran, exista posibilitatea de a primi informatiile despre schimbarea facuta direct pe email.

Setarea programului:

Cand deschizi programul prima data, va trebui sa configurezi ce foldere sa monitorizeze. Din fereastra Setup, poti adauga un nou item, edita, sterge sau salva o lista de itemuri si iti poti seta emailul. Atunci cand adaugi foldere, TheFolderSpy iti va arata informatii cu privire la tipul de fisier ce va fi monitorizat, stadiul actual,etc.
TheFolderSpy- Settings

Fereastra Add Item are optiuni prin care poti adauga foldere care vor urma sa fie monitorizate, sau chiar poti introduce anumite tipuri de fisiere pe care vrei sa le monitorizeze programul, ori poti executa o anumita aplicatie atunci cand o schimbare este detectata. Exista o groaza de actiuni ce le poti seta atunci cand este detectata o modificare. Din aceasta ferestra poti activa optiunea Send email if change detected, pentru a permite programului sa iti trimita email cand este detectata o modificare.
TheFolderSpy file and folder properties

Odata ce ai terminat de setat optiunile programului TheFolderSpy, da click pe butonul Close pentru a salva setarile facute si a incepe monitorizarea folderelor selectate. Modificarile vor fi afisate in fereastra principala a aplicatiei. Daca ai selectat optiunea de trimitere a emailurilor, va fi trimis automat un email catre adresa introdusa de tine, de fiecare data cand o modificare a fost detectata.
TheFolderSpy - select add item

TheFolderSpy este o aplicatie portabila care ruleaza pe ambele versiuni de Windows XP, Vista, 7 si 8 – 32-bit si 64-bit.

Comentarii