Cum sa adaugi poze pe harta din contul tau de Facebook

Invata cum sa tii evidenta locurilor in care ai fost prin adaugarea locatiilor pe harta din contul tau de Facebook, sau adaugand locatii la pozele uploadate.
Mai jos ai pasii prin care poti tagui geografic pozele sau poti adauga locatii:

1. Harta taPentru a incepe sa personalizezi harta din contul tau de Facebook, da click pe “box”ul denumit “Map” din partea dreapta sub Cover photo.
Daca nu il vezi, da click pe sageata din partea dreapta a sectiunii cu aceste “box”-uri ca sa vezi “box”-urile ascunse si adaug-o de aici.

2. Adauga poze pe harta


Acum da click pe “Add Photos to Map”, link situat in partea dreapta – sus a hartii.

3. Selecteaza pozele pe care doresti sa le adaugi pe hartaIn acest moment vei vedea insirate deasupra hartii  toate pozele pe care le-ai uploadat .
Dand click pe o imagine, va aparea un spatiu descriere “Where was this?”, unde va trebui sa precizezi locatia unde ai facut poza.

4. Adauga o locatieIncepe prin a tasta denumirea locatiei, ca mai apoi sa vezi o lista din care vei putea alege denumirea corecta.

5. Salveaza si vizualizeaza hartaCand termini de adaugat o locatie pentru pozele pe care le vrei taguite geografic, da click pe “Done Adding” pentru a te reintoarce in pagina hartii.

6. Adauga locatii pentru fiecare poza in parteDe asemenea, poti adauga o locatie atunci cand vizualizezi o poza. Tot ce trebuie sa faci pentru a-i adauga locatia unde aceasta a fost facuta este sa dai click pe “Add location”, apoi sa scrii locatia, ca mai apoi sa selectezi locatia din lista ce se va desfasura in timp ce tastezi.

7. Indicatorii de pe hartaDupa ce ai adaugat locatii pentru poze, vei observa pe harta ta noi indicatori. Acestia reprezinta toate locatiile in care au fost facute pozele tale. Astfel prietenii tai sau chiar tu vei putea da click pe orice indicator pentru a vizualiza pozele acelei locatii.


2 comentarii:

  1. cum sterg de pe harta locurile in care am fost

    RăspundețiȘtergere
  2. Incearca asta: http://cautasiafla.blogspot.ro/2012/11/how-to-remove-location-from-your-map-on.html

    RăspundețiȘtergere