Acum poti folosi Instagram pe PC-ul tau!

Utilizatori de windows, tineti-va bine! Acum puteti sa folositi Instagram pe PC-ul vostru cu ajutorul aplicatiei Instagrille.
Instagrille este solutia desktop instagram pe care o poti folosi oricand doresti pentru a te bucura de instagram fara a-ti folosi smartphone-ul si chiar fara a deschide vreun browser. Instagrille ruleaza pe Pokki, o aplicatie-platforma creata in HTML5, in care vei gasi o sumedenie de jocuri sau alte aplicatii interesante si folositoare. Aici va trebui sa downloadezi Instagrille si apoi sa-l instalezi. Hai sa vedem ce trebuie sa faci pentru a te bucura de instagram pe PC-ul tau cu windows.

Instalarea

Pentru a downloada Instagrille, va trebui sa intri pe pagina aplicatiei din Pokki, iar apoi da click pe butonul micut de download. Astfel va fi  downlodat si instalat Instagrille. De asemenea poti utiliza magazinul de aplicatii construit in interiorul platformei Pokki pentru a descoperi noi aplicatii si pentru a le downloada. Odata ce instalarea s-a terminat, vei vedea doua noi icoane in taskbar – Pokki si Instagrille.

Aceste icoane sunt scurtaturi catre aplicatii si de asemenea acestea pot fi inchise cand nu mai doresti sa folosesti Instagrille si vrei sa ai mai mult spatiu in taskbar. Poti face acest lucru printr-un simplu click dreapta pe iconul Pokki, iar apoi Sleep sau Shutdown Pokki.

Utilizarea  aplicatiei Instagrille

Chiar si inainte de a te loga in Instagrille, vei putea parcurge imaginile Instagram de pe desktop.
Utilizeaza butoanele din josul ferestrei pentru a comuta intre pozele populare, feedul tau si contul personal. Pentru a vedea feedul si contul, va trebui sa te loghezi in cont utilizand credentialele tale.
Cand dai click pe o imagine, se va deschide o pagina dedicata cu foarte multe optiuni folositoare. De aici, poti da like unei poze sau poti plasa un comentariu, o poti vizualiza pe internet, poti vedea alte imagini cu taguri asemenatoare si multe altele. De asemenea, poti da click pe usernameul persoanei ce a uploadat poza pentru a-i vedea contul si ii poti urmari(“follow”). Interfata pentru comentarii este foarte faina, cu o groaza de emoticon-uri si iconuri pe care le poti folosi pentru a face mai personal comentariul.
Unele poze au si geotaguri, care vor fi de asemenea vizibile in Instagrille. Daca dai click pe o poza care are asignata o locatie, va aparea o harta langa poza indicand locatia exacta unde a fost facuta poza.

In Instagrille ai o pogina dedicata contului tau, de unde iti poti vedea propriile imagini si statusuri. De asemenea poti vedea foarte usor cine te urmareste sau pe cine urmaresti, si poti bloca sau poti inceta sa urmaresti persoane direct din aplicatie.
Atata timp cat Instagrille va rula pe PC-ul tau, te va tine la curent, prin notificari, atunci cand sunt adaugate poze noi.
Instagrille este o solutie Instagram eleganta si foarte rapida. Daca esti indragostit de interfata Instagram, vei descoperi ca aplicatia de desktop Instagrille te va ajuta sa tii pasul cu toate updateurile din comunitate.

Comentarii

  1. ok eu am descarcat instagrile dar nu merge sa imi fac cont dau la log in scriu nume parola nimic... are vreo legatura cu fb pt ca eu numai am ?

    RăspundețiȘtergere
  2. o alta optiune buna este si insta-post.com pare simplu dar util...

    RăspundețiȘtergere
  3. merge sa fac live pe insta de pe calculator? am web cam

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu