Samsung galaxy ace unbrick

Ai un smartphone si nu mai porneste ? ai instalat rom manager si ai incercat sa flashuiesti un Rom nou ? in continuare  vezi ce trebui sa faci cu smartphonul tau!.
Sunt detinatorul unui Samsung galaxy ace de 8 luni de zile, si dupa atata experienta cu telefonul “pe care eu credeam ca o am” am instalat in telefonul meu Rom manager, am deschis aplicatia si am inceput sa fac modificari fara sa imi dau seama cat de periculoasa poate fii acea aplicatie daca nu o folosesti cum trebuie, asa ca dupa primul restart al telefonului m-am trezit ca nu mai porneste telefonul.
2 zile si 2 nopti am rascolit internetul cu speranta ca totusi il mai pot porni macar in modalitatea de Downloading…, din pacate prin nici o modalitate nu am mai putut reporni telefonul!.
Daca te afli in aceeas situatie, afla ca nu mai ai nici o sansa ca sa repornesti telefonul tau, si atunci ultima solutie este sa il duci in garantie (in cazul in care telefonul se afla inca in perioada de garantie), daca nu o sa platiti pentru repararea acestuia!.
Totusi haideti sa va spun o modalitate de unbrick a telefonului, care di pacate nu functioneaza mereu dar puteti incerca.
1. Scoate bateria telefonului (inclusiv cartela si micro sd).
2. Conecteaza telefonul le pc prin cablul usb.
3. Cu telefonul conectat la pc si cu bateria scoasa, tineti apasate tastele: Volum jos -,  tasta Home, si tasta Power (pornire)
4. Tinand apasate toate aceste taste in acelasi timp cu cele 3 taste apasate introduceti bateria in telefon si asteptati cateva secunde.
5. Daca telefonul porneste si pe ecran scrie Downloding…  nu trebui sa iti mai faci probleme, cu sigurnanta vei reusi sa repui in functionare telefonul tau cu programul Odin (despre care in viitor o sa dezbatem si acest subiect).

Comentarii