Kaspersky Rescue Disk – update la zi

Pentru cine nu stie, cei de la kaspersky ofera un Kaspersky Rescue Disk , cu ajutorul careia puteti sa devirusati diferite pc-uri fara a incarca sistemul windows . Mai exact, acel Kaspersky Rescue Disk se va arde pe un cd sau pune pe un stick usb ca mai apoi sa butati .
Totusi acel Kaspersky Rescue Disk vine cu actualizat o data/saptamina cu deviniti noi de virusi, deci e posibil ca in momentul cind aveti nevoie de el sa fie cu baza veche si sa va ratezi unele infectii. Utilizatorii de kaspersky nu au de ce sa ingrijoreze, programul este prevazut cu acel utilitar , cu ajutorul careia vor avea definitiile la zi, totusi nu exact la ora cind au folosit utilitarul, cu citeva ore bune in urma va fi baza de date ,dar nu va fi mare diferenta.
Am sa va arat in continuare cum puteti proceda sa aveti baza de date la zi si la ora exacta cind doriti sa ardeti acel cd sau creare stick .
Descarcati de aici acel Kaspersky Rescue Disk :   http://support.kaspersky.com
Dupa care descarcati urmatorul utilitar:  Kaspersky Rescue Disk Updater
Dezarhivati acel utilitar, copiati imaginea de Kaspersky Rescue Disk in folderul unde aveti si celelalte fisiere , in acelasi  locul cum apare in acest print .
Dupa care, lansati fisierul numit  diskupdt , se va deschide un command prompt , de aici nu aveti de facut nimic altceva decit sai dati enter pina la finalizare .
La termianrea procesului acel command prompt va disparea , veti observa ca in acel folder va mai aparea inca 2 imagini iso,dintre care una cu citiva KB mai mai mare ca imaginea ce ati descarcato de pe site-ul cel de la kaspersky , deoarece va inclus definitiile la zi.
Acea imagine iso nou creata va trebui sa o ardeti pe cd sau sa o puneti pe un stick usb.

Comentarii