Aplicatie Bitdefender care iti gaseste telefonul furat sau pierdut

Compania de solutii de securitate IT Bitdefender a lansat aplicatia gratuita Mobile Security BETA cu ajutorul careia posesorii de telefoane cu sistem de operare Android isi pot localiza mobilul in cazul furtului sau pierderii acestuia, se arata intr-un comunicat de presa.
Interesant este ca, in cazul furtului, utilizatorii au posibilitatea sa stearga de la distanta toate informatiile din telefon, pentru a-i impiedica pe infractori sa le foloseasca datele personale.
Aplicatie Bitdefender care iti gaseste telefonul furat sau pierdut
Mobile Security BETA ofera si functia de scanare a cardurilor de memorie SD, ce previne descarcarea diverselor tipuri de malware pe telefon. Procesul de scanare se declanseaza automat, in momentul in care utilizatorul introduce un card de memorie in telefon, sau poate fi initiat ulterior, in functie de decizia posesorului.
Aplicatia mai ofera informatii despre serviciile cu plata si permisiunile solicitate de programe la instalare, ajutandu-i astfel pe utilizatori sa ia decizii informate cu privire la protectia si confidentialitatea datelor.

Comentarii