Cum deblochezi orice iPhone cu versiune de soft pina la 4.0.1

Daca detii un telefon iPhone care este blocat intr-o anumita retea (Orange, Vodafone, Cosmote) si are versiunea de soft pana la 4.0.1 atunci poate fi deblocat  foarte usor urmand pasii de mai jos.
Telefoanele iPhone ca orice alte telefoane sunt blocate in reteaua la care te abonezi. Vestea buna este ca iPhone poate fi deblocat aproape instantaneu doar cu ajutorul a doua programe. Primul program face un “jailbreak” la telefon pentru a folosi alte aplicatii decat cele pe care le poti gasi in App Store. Al doilea program face deblocarea in cateva minute.

Instructiuni

Ai nevoie de:

  • versiune soft iPhone 4.0.1 sau 3.2.1 (merge si cu versiuni mai vechi)
  • Wi-Fi
  • Sim card dintr-o alta retea
  1. Conecteaza iPhone la Internet via Wi-Fi si deschide browser-ul Safari.
  2. Intra pe pagina http://www.jailbreakme.com si urmeaza pasii de acolo pentru a face jailbreak la telefon. Procesul va fi automat si se va instala o aplicatie numita Cydia pe ecranul de pornire a telefonului.
  3. Apasa pe iconita Cydia in ecranul de pornire a telefonului pentru a deschide Cydia app store.
  4. Apasa “Manage” apoi “Sources.”
  5. Apasa “Edit” apoi “Add.” Se va introduce urmatoarea adresa “http://repo666.ultrasn0w.com” apoi apasa “Add Source.” Intoarce-te la Cydia si apasa “Done.”
  6. Selecteaza noua sursa adaugata din lista de surse disponibile si navigheaza in jos pana cand vei gasi iconita “ultraSn0w”. Apasa iconita pentru a instala programul.
  7. Inchide si deschide iPhone pentru a incheia procesul de deblocare.

Comentarii