Piconet a lansat prima aplicatie Android de plata a parcarii in Romania

Firma PICONET a dezvoltat si lansat aplicatia Android SMS Parking Romania care vine in ajutorul soferilor cu o modalitate simpla, moderna si interactiva de plata a paracrii cu ajutorul smartphone-ului. Aplicatia Android SMS Parking Romania este disponibila in mod gratuit pe Android Market si se poate folosi din retelele Orange si Vodafone in Timioara, Oradea si Targu-Mures.
Aplicatia este prima de acest fel in Romania. Soferii au posibilitatea de a-si salva in memoria telefonului numrul de inmatriculare si orasul in care parcheaza cel mai des. Ei vor fi informati asupra pretului parcarii in functie de numarul de minute dorit si vor primi o notificare inainte ca timpul pentru parcare sa expire. Utilizatorii aplicatiei Android SMS Parking Romania isi pot exprima dorinta ca sistemul sa fie extins si in oraul lor apasand un buton in meniul aplicatiei. Aplicatia SMS Parking Romania este disponibil in limbile romana, maghiara si engleza.

Folosirea aplicatiei SMS Parking Romania este simpla: se selecteaza orasul si perioada dorita si aplicatia va trimite SMS-ul corespunzator. In cateva secunde se primeste un SMS de confirmare. Aplicatia va notifica clientul atunci cand perioada platita expira. Daca e necesara se poate trimite un nou SMS.

Aplicatia SMS Parking Romania este o alternativa moderna care elimina permanenta goana dupa monede si timpul pierdut pentru cautarea parcometrelor si a punctelor de vanzare a tichetelor de parcare. Aplicatia poate fi descarcata de pe Android Market (cautati SMS Parking Romania) sau folosind codul QR.

Comentarii