Cum afli informatii detaliate despre monitor

Informatiile detaliate despre monitor sunt foarte utile pentru ca le puteti folosi pentru a afla daca s-au facut schimbari, monitorul ca orice componenta hardware este imbunatatit din cand in cand. Daca stiti ce monitor aveti puteti descarca drivere noi ce pot duce la o crestere a calitatii imaginii. De ce sa nu profitati la maxim de monitorul dvs daca aveti oportunitatea.
Monitor Info View este programul de care aveti nevoie pentru a afla aceste informatii detaliate. Programul poate afisa informatii atat la monitoarele LCD cat si la vechile monitoare CRT (Cathode Ray Tube). Programul este gratuit, portabil si poate fi rulat de pe orice mediu de stocare.
Cum afli informatii detaliate despre monitor 2 Cum afli informatii detaliate despre monitor
Puteti folosi programul inainte de a cumpara un monitor nou, astfel aveti siguranta ca o sa cumparati un monitor bun nu doar un produs “umflat” de marketingul agresiv practicat in ultimul timp de distribuitorii de hardware.
Monitor Info View extrage informatia direct din inregistrarile EDID (Extended Display Identification Data) ale monitorului si sunt afisate informatii ca: numar de serie, data fabricatiei, frecventele si dimensiunile imaginii printre altele. Aplicatia afiseaza, de asemenea, rezolutiile si ratele de refresh suportate de monitor.
[sursa]

Comentarii