Windows 7 Login Screen & Taskbar pentru XP

Ati testat Windows 7, v-a placut cum arata, dar ati decis sa va intoarceti la XP. Sau nu ati avut posibilitatea sa testati Windows 7, dar stiti cum arata. Iar acum doriti sa personalizati Windows XP asa incat acesta sa semene cat mai mult cu noua “jucarie” a Microsoftului.
Pentru cei care doresc sa schimbe tema clasica a XP-ului cu una asemanatoare Windows 7, pot merge . Insa in cazul in care doriti sa folositi alte teme pentru XP, dar  tanjiti dupa cateva caracteristici ale Windows 7, atunci e bine de stiut ca imprumutarea unor aspecte ale 7-lui (cum ar fi login screen-ul sau taskbar-ul) de catre XP este posibila.
Extrageti LogonUI.exe din arhiva, si inlocuiti-l cu fisierul logonui.exe din %windir%\System32. Dupa restart, PC-ul va va spune Welcome in stilul Windows 7. :)
2. Designul neobisnuit dar si functionalitatea taskbarului din Windows 7 a atras atentia multor utilizatori XP. Folosind urmatoarele aplicatii, puteti sa personalizati taskbar-ul sistemului dvs. astfel incat acesta sa semene cu cel din Windows 7.
 (aplicatia permite schimbarea pozitiei butoanelor din taskbar).

Comentarii