Tableta HTC Flyer disponibila in Romania

Piata tabletelor are un nou jucator activ. Incepand de astazi, tableta HTC Flyer este disponibila in 14 tari din Europa, printre care si Romania. Dispozitivul poate fi achizitionat atat direct din magazine, cat si prin HTC.com.
Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G si WiFi ofera o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB, si va avea un pret de vanzare de 649 €. O a doua varianta va fi disponibila pentru 499 € si ofera conectivitate WiFi si memorie de 16 GB cu posibilitate de extindere. Ambele versiuni vor include HTC Flyer Magic Pen, compatibil cu tehnologia HTC Scribe, o alternativa la interactiunea tactila.

Tableta ruleaza pe platforma Android Honeycomb si este pusa in functiune de un procesor single-core, de 1.5 GHz.

Experienta HTC Sensation a fost transferata catre HTC Flyer prin caruselul unic de widget-uri care plaseaza continutul si informatiile esentiale în centrul vizual al utilizatorului si ofera navigare online fara compromisuri datorita suportului Flash 10 si HTML 5.

Dispozitivul integreaza tehnologia HTC Scribe, care simplifica modul de preluare a notitelor, de semnare a contractelor, desenarea sau chiar scrierea pe o fotografie sau pe o pagina web.

Pe partea de conectivitate, HTC Flyer vine echipat cu Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n si audio jack de 3.5 mm. Device-ul dispune de o camera de 5MP cu autofocus pe partea din spate si de o camera frontala de 1.3 MP.

Tableta taiwnezilor cantareste 420 de grame si masoara 13.2 mm.

Comentarii