Kohler Numi sau tehnologia din baie



Se numeste Kohler Numi, costa 6.400 de dolari si este un adevarat pachet tehnologic complet destinat celei mai intime incaperi din casele noastre: baia.
Odata asezata pe scaunul toaletei, o persoana familiarizata cu operatiunile tehnologice digitale poate opta pentru o multime de comenzi menite sa-i asigure confortul maxim, relateaza Webnews.
Se poate regla unghiul in care iese jetul de apa, cantitatea, presiunea si temperatura acestuia, dar nu numai atat: la dispozitia utilizatorului se afla si reglaje de luminozitate, personalizare a comenzilor si aspectului.
Se poate asculta chiar si muzica, iar parametrii de regularizare in functie de preferintele fiecaruia se pot ajusta prin intermediul unui mic tablet-touchscreen amplasat in imediata vecinatate a toaletei.
Costul unui astfel de pachet tehnologic este destul de piperat, ceea ce il inscrie pe lista optiunilor din imobilele de lux in acest moment, dar luand in calcul dinamica dezvoltarii sectorului digital, nu este exclus ca in cativa ani sa devina un accesoriu la fel de banal ca si toaleta insasi.


Comentarii