Cum sa activati temele ascunse ale Windows 7

Windows 7 are doar cateva teme prestabilite. Unii dintre noi doresc mai mult de la sistemul de operare si nu doresc sa faca acest lucru manual asa ca va voi descrie cativa pasi prin care veti putea folosi temele ascunse din windows 7 (acestea sunt teme regionale pentru tari precum Australia, Canada, Marea Britanie, Statele Unite, Africa de Sud).

1. Deschideti Windows Explorer si selectati Organize din partea stanga.

2. Selectati Folder and Search Options si navigati la tab-ul View.

3. Selectati Show hidden files, folders and drivers si deselectati Hide protected operating system files (Recommended). Selectati Yes, daca va este ceruta confirmarea.

4. Inchidesti fereastra cu optiunile de mai sus selectand OK si navigati la adresa: X:\Windows\Globalization\MCT (unde X este litera partitiei de sistem)

5. Aici veti gasi 5 directoare cu numele de forma MCT-XX (unde XX este AU, CA, GB, US, ZA). Acestea reprezinta setari specifice fiecarei regiuni mentionate mai sus. Intrati in foldere a caror tema doriti sa o activati.
Nota: Regiunile AU, CA si ZA au aceeasi tema.

6. Deschideti directorul Theme din directorul fiecarei regiuni.

7. Faceti dublu click pe fisierul XX.theme pentru a inlocui tema curenta. O data ce o tema este executata si activata, ea va fi salvata in optiunile de Personalizare, unde va si si vizibila.

8. Acum mergeti la Pasul 1 si ascundeti din nou fisierele invizibile si pe cele de sistem.

Comentarii