Află acum cine te sună cu număr ascuns!

Primul serviciu de aflare al numerelor ascunse din Romania.
Daca se intampla sa fii sunat foarte des cu numar ascuns , iar acest lucru a devenit stresant pentru tine si familia ta, poti sa aflii aceste numere ascunse foarte rapid, foarte simplu si mai ales in cel mai sigur mod.

Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa detineti un abonament sau o cartela prepay care sa permita redirectionarea apelurilor (toate abonamentele permit redirectionarea, inclusiv cartela prepay Cosmote, valabil si pentru retelele fixe care permit redirectionarea totala sau partiala ).
Daca detineti o cartela prepay Orange sau Vodafone, redirectionarea nu poate fi efectuata, asadar operatorul acestui serviciu nu poate ajunge la apelul primit de dumneavoastra. Setarile de redirectionare se fac la tasta ocupat, catre un numar pe care il veti primi telefonic de la operatorul acestui serviciu.

Odata facute setarile de redirectionare, se efectueaza un test al serviciului, aceasta insemnand ca dvs. va veti suna de pe un alt telefon cu numar ascuns, iar operatorul acestui serviciu va va comunica numarul de pe care v-ati apelat. Serviciul nu este activ imediat dupa testare, el este activ din momentul confirmarii platii.
Daca doriti ca numarul dvs. sa fie monitorizat mai mult de 7 zile, pretul devine negociabil. Serviciul pentru depistarea apelurilor cu numar ascuns este activ 24 de ore din 24 si va sunt comunicate toate numerele care au apelat cu identitate ascunsa chiar daca vin de pe numere diferite de telefon.

Tariful este 100 lei pe 7 zile

Acest serviciu poate fi activat accesand pagina oficiala : www.numarascuns.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu