3 moduri despre cum sa stergem parola dintr-un fisier Excel

Multa lume isi protejeaza fisierele Excel inainte de a le distribui altora, cel mai bun mod de a proteja formulele de calcul din foile de lucru este sa puna parola pe fisier, dar daca vreti sa modificati o formula care in cazul vostru nu va trebuie nu puteti face acest lucru fara parola celui care a creeat acea foaie de calcul. Sau poate chiar voi sunteti cei care au pus o parola si ati uitat-o care este un lucru normal tinand cont de
multimea de parola pe care trebuie sa le tinem minte.

Sunt mai multe metode sa stregeti aceasta parola, am sa va arat cateva in continuare:

1. Primul mod

Incarcati documentul in Google Docs
Daca incarcati fisierul Excel in Google Docs o sa va stearga parola de pe el.Pur si simplu incarcati fisierul apoi descarcati acest fisier inapoi pe calculator si salvati cu al nume acest fisier.

Poate nu o sa va pastreze anumite formate ale fisierului sau casutele o sa fie mai mari sau mai mici dar le puteti reface rapid.Acum aveti un document fara parola.

2. Modul 2

Incarcati fisierul in Zoho Sheet
Zoho Sheet lucreaza la fel ca si Google Docs, dar are mai multe optiuni pentru utilizator de la editare pana la partajarea cu alti utilizatori.Procesul de stergere a parolei este la fel adica incarcati fisierul si apoi descarcati inapoi pe caluclator.

Fisierul fara parola a aratat aproape la fel ca si originalul parca un pic mai bine ca si cel de la Google.

3. Incarcati documentul pe Ensode’s Unlock Utility
Acesta lucreaza cel mai bine dar este plin de reclame. Navigati in josul pagini bifati “I accept the terms and conditions”, alegeti fisierul si apasati pe Submit.
Salvati documentul pe calculator si asta e.

Comentarii