Samsung Galaxy Note 2 SIM unlock


Exista 2 metode de SIM unlock Galaxy Note 2. Una este gratuită, a fost descoperită de un utilizator de pe xda și nu implică rootarea telefonului, conectarea la calculator sau vreun program de instalat. A doua metodă, implică instalarea unui program de pe Google Play și costă 8 lei.
Probați un SIM de la alt operator pentru a verifica dacă aveți telefonul codat.

1. Metoda gratuită:

  • Formați numărul *#197328640#.
  • În meniul care va apărea alegeți Debug Screen – > Phone Control – > Network Lock.
  • Daca sunteți norocoși, va apărea opțiunea Perso SHA256 OFF pe care trebuie să o alegeți. Dacă vă apare mesajul Menu not exist, atunci treceți la metoda 2.
  • Asteptați 30 secunde, selectați Menu -> Back -> Network Lock – > NW Lock NV Data Initialize, asteptați un minut și apoi restartați telefonul.
Nu o să aveți vreo confirmare de deblocare. Puneți în telefon un SIM de la alt operator pentru a proba deblocarea.

2. Metoda cu bani:

Cum la mine nu a mers prima varianta, m-am orientat spre o metodă plătită, dar cât mai ieftină. Am descoperit aplicatia GalaxSim Unlock. Instalarea este gratuită, aplicația are nevoie de root, metoda am descris-o aici. Îți face verificarea dacă poate debloca și apoi te anunță că trebuie să plătești 8.68 lei pentru deblocare. Suma este derizorie pentru ceea ce face.
Deblocarea funcționează și pe alte telefoane și tablete cu 3G: Galaxy S, S2, S3, Tab, Tab2, Note, Note2 și variantele lor, cu câteva excepții.
Ambele metode sunt permanente.

Comentarii