Instalare, root și SIM Unlock Jelly Bean Galaxy S2




Instalare Jelly Bean Galaxy S2

Pentru a beneficia de noul sistem de operare, trebuie să urmați câțiva pași. Procedura este destul de simplă și rapidă.

Faceți backup la contactele din agendă in Google, la aplicațiile instalate, la datele de pe card sau memoria internă. Există destule aplicații pe Google Play.
Aveți nevoie să luați de pe net următoarele:
1. Instalați driverele Samsung. Dezarhivați softul pentru flash Odin și update-ul oficial.
2. Intrați în setări și bifați USB debugging.
3. Conectați telefonul la calculator și asteptați să se instaleze driverele.
Download mode Galaxy S2 159x300 Instalare, root și SIM Unlock Jelly Bean Galaxy S2



4. Opriți telefonul. După oprire, apăsați în același timp pe Volum jos, Power și Home. După ce apare primul logo pe ecran, eliberați butonul de Power. La apariția ecranului din dreapta, eliberați și celelalte 2 taste.





5. Rulați Odin3v1.87.exe din folderul dezarhivat. Adăugați la secțiunea PIT, fișierul I9100_u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit pe care l-ați găsit împreună cu folderul ODIN în arhivă. Adăugați la secțiunea PDA fișierul I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP.tar din folderul dezarhivat cu update-ul oficial.
Trebuie să fie bifate căsuțele Re-partition, Auto Reboot. În mod normal, trebuie să fie deja bifate. Trebuie să arate ca în imaginea 1.
Conectați telefonul la calculator în Download mode, așa cum am descris mai sus. Se vor instala alte drivere. În stânga sus, trebuie să apară căsuța galbenă, semn că Odin a detectat corect telefonul. Apăsați pe Start. Pe telefon, va începe să se încarce o bară albastră ca în imaginea 2. După ce va termina (aprox. 10 minute), telefonul va reporni și veți avea Odin-ul la fel ca în imaginea 3.
Prima pornire va dura un pic mai mult decât normal. De obicei, acest update nu șterge aplicațiile instalate, păstrează și setările.
Recomandarea mea este să dați o resetare la setările din fabrică, acum aveți practic un upgrade al sistemului de operare. E ca și cum ați fi instalat Windows-ul 7 peste Windows XP fără să formatați partiția C. Trebuie să rămână doar fișierele noului sistem de operare ca să nu aveți probleme mai târziu.
Resetarea se face astfel: Setări (Settings) -> Copiere de rezervă și resetare (Backup and reset) – > Revenire la setările din fabrică (Factory data reset). Se vor șterge toate conturile din telefon, tot ce e pe memoria internă, absolut tot, telefonul va fi la fel ca atunci când l-ați cumpărat, doar că va avea Jelly Bean 4.1.2.

Root Jelly Bean Galaxy S2


1. Aveți nevoie de CWM-SuperSU-v0.97.zip. Nu dezarhivați.
2. Îl copiați pe cardul extern SD, nu pe memoria internă.
3. Intrați în modul Recovery. Opriți telefonul, țineți apăsat pe Volum sus, Home și Power până ce apare imaginea 1 (inițial va fi doar textul cu albastru).
4. Selectați Apply update from external storage și apoi fișierul CWM-SuperSU-v0.97.zip. Va apărea textul cu galben. Dupa finalizare, alegeți Reboot system now. Trebuie să vă apară aplicația SuperSU ca în imaginea 2 și 3.

SIM Unlock Jelly Bean Galaxy S2


GalaxSIM Unlock Galaxy S2 180x300 Instalare, root și SIM Unlock Jelly Bean Galaxy S2
Există posibilitatea ca după update-ul de Jelly Bean, telefonul să se blocheze la loc pe rețeaua inițială, dacă nu a fost făcut full unlock.
Pentru a rezolva această problemă gratuit, trebuie să luați de aici aplicația GalaxSimUnlock. Trebuie să aveți sim-ul rețelei blocate introdus în telefon.
Instalați normal aplicația și rulați, după unlock trebuie să vă arate ecranul din dreapta.




Citiți cu atenție, urmați exact pașii descriși mai sus și nu veți avea probleme.

Comentarii