Cum sa copiezi fisiere pe/de pe iPhone

Pasul 1
Acest pas este exclusiv pentru telefoanele nejailbreak-uite. Atunci cand faceti poze sau filme fisierele sunt salvate intr-un folder din interiorul sistemului de operare al telefonului. Cand conectati telefonul la calculator acest folder se va deschide automat si veti putea copia din acel folder pozele si filmele facute. Acest folder nu permite copierea vreunui fisier in el, asta inseamna  puteti copia/vedea/sterge ce se afla in el.
Pasul 2
De aici incolo vorbim doar de telefoanele jailbreak-uite. Jailbreak-ul va da acces la absolut toate fisierele de sistem ale telefonului, permitandu-va sa faceti orice operatie in interiorul acestuia.
Pentru a accesa fisierele de sistem aveti nevoie de anumite programe cat si de acces SSH daca accesati telefonul prin WiFi. Programul pe care vi-l recomand si pe care il folosesc cel mai des este ifunbox si poate fi downloadat de aici. Daca ati facut jailbreak folosind blackra1n veti avea nevoie de tutorialul acesta pentru a putea vedea fisierele de sistem.
O a 2-a metoda este prin intermediul SSH folosind WiFi, aveti aici un tutorial care va explica cum sa faceti acest lucru.
Odata deschise programele care va permit accesul la fisierele de sistem ale telefonului puteti face ce vreti voi, sterge, copia, modifica absolut orice, pe raspunderea voastre desigur. Dat fiind faptul ca telefonul are o memorie destul de mare poate fi folosit pentru a transporta diferite fisiere de marimi mari, acestea pot fi copiate oriunde, ideea este sa tineti minte unde le-ati copiat pentru a le putea lua inapoi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu