Cum adaug un mp3 player pe blogger


Pentru inceput trebuie sa iti creezi un cont pe mixpod sau daca ai cont de Facebook, te poti conecta cu el.

Pasul 1 - Configurarea player-ului


Dupa ce ti-ai creat contul, sau te-ai conectat cu contul de Facebook, apasa pe butonul Create Playlistsi apoi pe butonul Customize.


Selecteaza modelul de player care iti place. Daca doresti sa pui in player si filmulete de pe Youtube atunci trebuie selectat neaparat un player din categoria Video & MP3 Skins. Poti modifica culoarea si stilul player-ului pentru a se integra cat mai bine in blogul tau.

Pasul 2 - Creeaza playlist-ul


Cand esti multumit de aspectul player-ului apasa pe butonul Add Music. Poti cauta melodia dorita, iar ca sa o adaugi in playlist apasa pe butonul rotund cu semnul plus.

Pasul 3 - Salveaza playlist-ul si implementeaza-l pe blog


Dupa ce ai incarcat in playlist melodiile dorite apasa pe butonul Save Playlist. Introdu un titlu pentntru acest playlist si optional o descriere si cateva etichete. Apasa pe SAVE (get code) si o sa-ti apara pe ecran fereastra de mai jos:In meniul din stanga apasa pe Blogger si apoi copiaza codul din chenar si introdu-l intr-un widget HTML/JavaScript.

Asta a fost tot! Acum ai pe blog un mp3 player foarte usor de folosit care poate reda ce melodii vrei tu.

Un sfat util:

Vei vedea sub player niste linkuri catre MixPod, care nu sunt foarte estetice si vrei sa le elimini? Este foarte simplu, sterge din codul pus in widget incepand cu linia de mai jos pana la sfarsit: 

1<a href="http://www.mixpod.com/playlist/73583058"><imgsrc="http://assets.mixpod.com/images/btn2-tracks.gif" alt="Music"title="Get Music Tracks!" border="0">

2 comentarii:

 1. dar mai apoi cum sa adaug muzika in playlist de pe blogul meu?

  RăspundețiȘtergere
 2. pai ai in site http://www.mixpod.com/create-playlist.php :) scrie in primul pas :

  Pentru inceput trebuie sa iti creezi un cont pe mixpod sau daca ai cont de Facebook, te poti conecta cu el.


  Pasul 1 - Configurarea player-ului

  Dupa ce ti-ai creat contul, sau te-ai conectat cu contul de Facebook, apasa pe butonul Create Playlistsi apoi pe butonul Customize.

  RăspundețiȘtergere