Top gadgeturi in 2011

Sony Handycam HDR-TD10
Este prima camera 3D cu doua lentile care dubleaza cei doi senzori de imagine cu doua procesoare distincte.
Fiecare canal video are o rezolutia de 1920x1080, indeajuns pentru a putea filma 3D la 1080p. HDR-TD10 are si un ecran de redare 3D, care simuleaza profunzimea de camp.
Apple iPad2
Cand alti producatori de tablete isi pregateau lansarea primei lor tablete, Apple venea deja cu a doua generatie a iPad-ului. Design-ul subtire, greutatea redusa si procesorul rapid sunt destul de convingatoare pentru multi dintre userii care nu mai au motive sa incerce tabletele concurente.
Nintendo 3DS
Desi nu sunt multe jocuri pentru consola hand-held de la Nintendo, 3DS-ul este totusi un succes. Se recomanda prin dotarea tehnologica pe care a primit-o: este totusi un sistem de gaming portabil 3D care nu are nevoie de ochelari speciali.
Fujifilm Finepix X100
Design-ul retro este punctul lui forte. Insa in spatele imaginii clasice sta o camera excelenta, cu un obiectiv fix de 23 mm si o luminozitate de f/2. Aproape ca nici nu mai conteaza faptul ca nu dispune de zoom optic.
Noul Nook
Noua versiune spera sa spele rusinea pricinuita de esecul primului Nook si sa atace suprematia detinuta acum de e-reader-ul Kindle, de la Amazon.

Comentarii