Treceți la conținutul principal

Cum se foloseste Cooliris in browser



Cooliris este un player multimedia ce poate fi instalat cu succes ca plug-in/add-on in browser(Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera) pentru un management mai bun al continutului multimedia preferat. In plus este si gratuitCooliris poate transforma browser-ul intr-un player(atat video cat si foto) fullscreen si poate fi utilizat pentru a vizualiza imaginile si fisierele video si audio de pe site-uri ca Flicr, You Tube, iTunes precum si magazine virtuale ca Amazon.com, etc.
Pentru inceput va trebui sa descarcati programul Cooliris de pe pagina oficiala si sa-l instalati. Dupa instalare restartati browserul pentru a se incarca plug-in-ul Cooliris. Daca faceti click pe iconita Cooliris se va deschide o pagina noua unde gasiti majoritatea faciliatilor pe care aceest plug-in le are de oferit. Puteti naviga, cauta si vizualiza continutul multimedia favorit fara a fi nevoit sa navigati din site in site.
Daca doriti puteti face click pe o imagine pentru a o vizualiza in mod fullscreen.
Daca folositi motorul de cautare a imaginilor de la Google puteti muta o imagine in Cooliris printr-un simplu click pe thumbnail-ul imaginii. Dovada ca plug-in-ul Cooliris este activat este facuta de o mica iconita ce apare peste thumbnail-ul imaginilor.

Comentarii