Cum instalezi Flash pe iPhone / iPad

Sunt doua metode prin care poti avea flash pe iPhone / iPad:
1. Metoda fara jailbreak (nu va functiona pentru toate siteurile FLASH)
2. Metoda cu jailbreak
Amandoua metodele functioneaza.

1. Metoda fara jailbreak

Instructiuni

Ai nevoie de:

  • Iphone
  1. Deschide browserul Safari. Mergi la iphone.livebuster.com
  2. Inregistreaza-te pe site (trebuie sa te inregistrezi daca vrei sa vezi mai mult de 20 secunde din video). Nu te speria, este usor si dupa ce te vei inregistra vei putea viziona tot video-ul , oricat de mare ar fi el.
  3. Vei primi un mail de confirmare pentru a termina inregistrarea. Apasa “activate now” in mail.
  4. Intoarce-te inapoi la iphone.livebuster.com si apasa butonul “+” de pe site si adauga-l ca si “bookmark”, poti sa ii dai ce nume vrei apoi apasa “save”. Pentru tutorial il vom denumi in “FLASH”.
  5. Aici intervine partea mai importanta. Mergi la pagina cu semnele de carte (bookmarks page), si apasa pe “Edit”. Mergi la semnul de carte “FLASH” si vei vedea adresa site-ului salvat. Va fi ceva de genul “www.livebuster.com_/javascript.window.location. . .” Pune cursorul chiar inainte de litera “j” din “javascript” din adresa si sterge tot ce e inainte. Ce va ramane va fi ceva de genu` “javascript.window.location . . .”
  6. Inchide semnul de carte.
  7. Apasa acum pe videoclipul flash pe care vrei sa il vizionezi. Vei primi un mesaj “you need flash player to view this site”. In acest moment apasa “bookmarks” si apasa pe semnul de carte “FLASH”. Videoclipul ar trebui sa mearga.

1. Metoda cu jailbreak

Pentru a instala Flash pe iPhone sau iPad urmeaza urmatorii pasi:
1. In primul rand ai nevoie de un iPad sau iPhone jailbreakuit.
2. Mergi in Cydia la Manage – Sources
3. Apasa Edit – Add si adauga http://repo.benm.at
4. Cauta apoi Frash si instaleaza-l.
Cind vei intra pe o pagina cu Flash, perimetrul in care este reclama sau filmul este de culoare deschisa cu inscriptia “Flash”. Apesi pe ea si astepti sa se incarce. Flash iti va face telefonul sa se incinga mai tare si bateria se duce mult mai repede. Dar daca ai nevoie de el…
Iti recomand sa instalezi si un toggle pentru SB Settings care sa puna Frash pe ON/OFF atunci cind ai nevoie.

Comentarii