Adăugarea unei imagini de previzualizare a documentelor dvs

Când salvaţi documente Word sau template-urile, un fel de a le face mai uşor de găsit mai târziu, este de a include o previzualizare cu imaginii cu documentul care vor fi afişate în caseta de dialog “Open” cand veti evidentia numele documentului sau în caseta de dialog Şabloane atunci când faceţi clic pe de nume de şablon. In previzualizarea imaginii arată documentul pe care le-ar arata pe pagina imprimată, la fel ca atunci când faceţi clic pe Print Preview de pe bara de instrumente Standard în Word.
Cu toate că nu este un substitut pentru păstrarea documentelor organizate prin utilizarea corespunzătoare de titluri şi de grupare a acestora în dosare, o previzualizare a imaginii ajuta un pic mai mult in gasirea fisierelor.
Pentru adăugarea unei imagini de previzualizare a documentelor dvs:
1. Selectati din meniul FILE, Propietati.
2. De pe Summary tab, se adauga o verificare la caseta de lângă eticheta “salvati o imagine de previzualizare”
3. Faceti clik pe OK
4. Salvaţi modificările la document sau şablon, prin utilizarea de Ctrl + S, scurtatura-cheie, shortcut key, sau, pentru a salva-o cu un alt nume, utilizează F12.
Dacă fişierul pe care îl adăugati cu previzualizare a imaginii este un şablon, nu trebuie să faci nimic altceva; previzualizarea imaginii va apărea în partea dreaptă a casetei de dialog Şabloane sub Previzualizare etichetă.
Dacă fişierul pe care îl adăugati cu previzualizare a imaginii este documentul word normal, pentru a vedea o imagine previzualizata în caseta de dialog OPEN, trebuie să schimbaţi punctul de vedere în caseta de dialog.

Comentarii