Obtinerea drepturilor de root pentru Samsung i5500

De ce sa faci root micutului i5500?! Motivul principal pentru un utilizator obisnuit, ar fi faptul ca se pot rula mai multe aplicatii, aplicatii care necesita acces-ul la fisierele de sistem.
Accesul la sistem se poate face doar avand drepturi de root. Pentru un utilizator mai avansat, root-ul este sfant, deoarece cu acest privilegiu, el poate modifica fisierele de sistem, iar Android fiind un soi de Linux, modificarile si configurarile manuale fara GUI, pot fi destul de consistente: sporirea vitezei telefonului, eliminarea/activarea unor functii ascunse.
Desigur, root-ul nu este pentru oricine, iar multi isi root-eaza telefonul, doar pentru a putea instala unele aplicatii gen ShootMe sau file-managerul RootExplorer. Alt soft foarte important care necesita root este SetCPU, pentru overclock, care imbunatateste clar viteza telefonului, sau underclock pentru economisirea bateriei.
Micutul i5500, fata de alte telefoane, se poate root-a foarte usor. O sa spun in 2-3 pasi simpli ce trebuie facut :
Dupa ce il instalati il deschideti, click pe “Go Root”, asteptati cateva secunde pana primiti un mesaj de confirmare a procesului, apoi gata.
Puteti sa inchideti linistiti aplicatia si sa folositi telefonul la maxim.Pentru dezactivarea root-ului, click pe “Undo Root”.

Comentarii