Zeal Optics - ochelari cu GPS

Descriere›
In momentul in care compania Opitcs, producator renumit al lentilelor sport, a batut palma cu producatorul de ecrane, Recon Instruments, era de asteptat sa se nasca o inventie geniala. Zis si facut, asa a aparut Zeal Optics, ochelarii de ski cu GPS incorporat. Este ca si cum ati skia pe o partie in timp ce jucati un joc video. Zeal Optics GPS sunt primii ochelari de ski dotati cu un ecran LCD colorat in coltul de jos a lentilelor polarizate, fotocromice, care arata si statistici in timp real precum: viteza, altitudinea, distanta parcursa, temperatura, locatia si multe altele. Aceste informatii descarcate pe calculator cu ajutorul cablului USB pot fi o dovada in fata concurentei, ca voi sunteti regele/regina veritabila a partiilor! Functiile futuristice merg acum mana in mana cu stilul, care se imbina in acest cadou ideal pentru fanaticii sporturilor active! Arata incendiar, sunt splendizi!


Proprietati:

Ochelarii Zeal Optics GPS Googles au capacitate GPS completa.
Ecran LCD color incorporat.
Arata statistici in timp real, ca si: viteza, altitudine, are odometru vertical si cronometru.
Vine cu cablu USB pentru descarcarea datelor pe PC si analizarea statisticilor inregistrate.
Are si harta Google.
Greutate totala: 257 grame.
Baterie reincarcabila lithium-ion: rezista timp de 7 ore in continuu.
Pachetul include:
Carcasa protectiva.
Sac folosibil si pentru curatarea lentilelor.
Adaptoare EU si SUA.
Software compatibil PC si Mac cu harta Google pentru a analiza statisticile inregistrate.
Sisteme de operare:
Vine cu software compatibil PC si Mac.
Limba: Engleza sau Franceza.
Optics a dezvoltat o noua tehnologie pentru lentile: lentile SPP polazirate si fotocromice.
Lentilele anti-ceata se ajusteaza la schimbarea de lumina.
Lentilele isi schimba culoarea de la galben deschis la roz/chihlimbar inchis.


Folosire:

Zeal Optics GPS Googles sunt primii ochelari de ski din lume cu un ecran LCD color si sistem GPS incorporat.
Ai incorporat un ecran LCD color in partea de jos a lentilelor, care arata statistici in timp real precum viteza, altitudinea, distanta parcursa vertical, temperatura, locatia, are si cronometru + multe altele.
Nu va faceti griji, chiar si cei cu vedere speciala pot vedea datele de pe acest mic ecran, pentru ca acesta apare ca si cum ar fi la o distanta de 2 m. Uluitor!
Multumita butoanelor de mare dimensiune, navigarea prin meniuri si verificarea statisticilor este foarte simpla, posibila chiar si in timp ce stati si va odihniti in telescaun. Sau la cabana langa o bautura
Acesti ochelari sunt ideali pentru cei care skieaza, se dau cu snowboard sau chiar si cu sania (de ce nu?), iar cu ajutorul USB-ului si software-ului, puteti descarca si compara statisticile cu ceilalti. Ce-i in mana, nu-i minciuna!
Bateria reincarcabila rezista timp de 7 ore (folosire continua), asadar va este alaturi pe tot parcursul unei zile de neiutat!

Comentarii