Windows nou? Fii deștept, instaleaza automat programele tale

În dorința de a încuraja instalări cât mai eficiente, vă dezvăluim o aplicație online, ținută oarecum în secret, cu ajutorul căreia puteți instala incredibil de rapid - în comparație cu metodele cunoscute până acum - cele mai uzuale aplicații gratuite pentru Windows.

Gânditu-v-ați vreodată că puteți avea instalate programe ca avast anti-virus, picasa, winamp, media player classic, 7zip, open office, pdf reader, yahoo messenger, msn, chrome, firefox, java jre și multe altele fără ca măcar să atingeți tastatura?

Ninite.com face toate click-urile/instalările în locul dumneavoastră în decurs de doar câteva minute. Tot ceea ce aveți de făcut este să selectați din listă aplicațiile care vă interesează, să descărcați un singur fișier pe care apoi îl lansați și restul se face de la sine.

"Ninite rulează pe Windows XP/Vista/7 şi lucrează în fundal, 100% hands-free. Instalează aplicațiile cu setările implicite şi spune "nu" barelor de instrumente și altor aplicații nedorite. Tot ceea ce face este să instaleze ultimele versiuni ale aplicațiilor pe care le alegeţi. Nici măcar Ninite nu este instalat.", conform spuselor celor de la Ninite.com.

Comentarii