Team Viewer

TeamViewer este un pachet software de calculator pentru control de la distanţă, partajarea desktopului, şi transferul de fişiere între computere. Software-ul funcţionează cu Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, IOS, şi Android. Este posibil de a accesa o maşină care rulează TeamViewer cu un browser web. În timp ce obiectivul principal al cererii este de control de la distanţă de calculatoare, caracteristici de colaborare şi de prezentare sunt incluse.
TeamViewer GmbH a fost infiintata in anul 2005, în Uhingen, Germania.
.TeamViewer pot fi instalate cu o procedura de instalare, deşi versiunea “Quick Support” va rula fără instalare . Pentru a conecta la un alt calculator, TeamViewer trebuie să se deruleze pe ambele masini: acesta poate fi rulat (dar nu sunt instalate) printr-un utilizator, fără acces administrator. Când TeamViewer este pornit pe un calculator, generează un partener ID şi o parolă (parole definite de utilizator sunt, de asemenea, sprijinite). Pentru a stabili o conexiune de la un client local la o maşină remote host, operatorul local trebuie să comunice cu operatorul de la distanţă, solicita ID-ul şi parola, apoi introduceţi în aceste locale TeamViewer.

Download

Comentarii

  1. I have to say that Teamviewer is an awesome software program.I have been using it for a while and is just great. You can easily access another computer even if you are thousand of miles away from it. What i also like about it is the fact that it installs very fast and you don't need to have advanced knowledge in order to configure it properly. This software receives from me five stars.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu