EPOS-lite: Inovatie in restaurant

EPOS-lite este un concept extraordinar care, daca ar deveni candva realitate, pur si simplu ar schimba complet modul in care ne comportam intr-un restaurant. Sa ne imaginam urmatorul scenariu. Vrem sa luam masa in oras si ajungem in restaurantul preferat.
La intrare, cineva ne saluta respectuos si apoi ne indruma catre o masa libera. Ne asezam cat mai comod si pe masa gasim dispozitivele EPOS-lite, cate unul pentru fiecare client. Nu trebuie sa fluturam mainile pe sus in incercarea de a atrage atentia chelnerilor, sa vina cu meniurile sau sa preia comenzile. Tot ce poate pregati restaurantul respectiv se afla in memoria EPOS-lite, un gadget cu display touchscreen care afiseaza orice meniu cu poze, descrieri, timpi de asteptare si preturi. Adica tot ce trebuie sa stii inainte sa comanzi ceva. Ne hotaram repede si selectam preparatele dorite. Pe un display special, bucatarii vad (via WiFi) tot ceea ce vor clientii si se pun pe treaba.. EPOS-lite deja a calculat nota de plata si o afiseaza pe display. Cum nu intotdeauna preferam sa purtam bani cash la noi, dupa ce am mancat copios, ne decidem sa achitam cu cardul. In mod normal, trebuie chemat chelnerul, care cere cardul si pleaca de langa noi. Ipotetic vorbind, se poate intampla ca toate informatiile de pe card sa poata fi copiate, asa ca intotdeauna exista un stres in plus cand trebuie sa procedam astfel.EPOS-lite intra din nou in actiune si ne scuteste de orice neplaceri.


La fel ca o plata online, putem achita nota direct pe gadgetul minune, introducand datele necesare. Nu-i asa ca a fost usor? Mai mult decat atat, daca restaurantul isi mareste meniul, EPOS-lite poate fi oricand updatat. Iar incarcarea dispozitivului se face wireless, prin simpla asezare pe un suport special.. Poate ca nu reprezinta ceva extraordinar, insa EPOS-lite ar fi un gadget bine venit care ne-ar usura noua mult viata. Abia asteptam sa-l vedem pe mesele restaurantelor!

Comentarii

Trimiteți un comentariu