Daemon Tools pentru Windows 7

Cel mai cunoscut program pentru crearea imaginilor virtuale rulează acum și pe Windows 7. Folosit de regulă de cei care doreau să poată rula un joc ce necesita prezența discului original în unitatea optică, Daemon Tools s-a dovedit un instrument deosebit de util și în generarea de imagini de tip ISO şi MDS.

Cea mai recentă variantă DAEMON Tools poate fi
instalată în câțiva pași simpli trecând peste avertizarea dată de Windows 7 prin care utilizatorul este anunțat ca programul este incompatibil cu sistemul de operare. Imediat ce a fost apăsat butonul ‘’ Run‘’ instalarea aplicației decurge fără pobleme.
Noua versiune a Daemon Tools este compatibilă cu fișierele: *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.cue, *.nrg, *.pdi și *.isz.
Software-ul este disponibil în trei variante (DAEMON Tools Pro Advanced, DAEMON Tools Pro Standard şi DAEMON Tools Lite Commercial) ultima dintre acestea fiind și cea mai folosită prin prisma faptului că e gratuită. DAEMON Tools Lite Commercial poate emula până la 4 drive-uri virtuale și poate creea imagini protejate prin parolă.

DAEMON Tools Pro Advanced este comercializat la prețul de 99.90 euro, fără a include aici și taxa pe valoarea adăugată. Versiunea cea mai avansată permite crearea a 32 de drive-uri virtuale, modificarea ulterioară a imaginilor, opțiunea de a converti toate tipurile de imagini la fişiere *.mds sau *.mdf și capacitatea de a emula atât drive-uri CD/DVD cât şi Blu-Ray sau HD DVD.

Programul poate fi descărcat accesând pagina http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads.

Comentarii