Cum să îţi înlocuieşti pe Facebook poza cu un video

Pozele în serie sunt deja demodate. Află în schimb cum să îţi înlocuieşti poza de profil de pe Facebook cu un video şi să-ţi uimeşti prietenii .

FlipYourProfile, este o nouă aplicaţie pentru Facebook – şi totodată plugin pentru browser – care îţi permite să îţi înlocuieşti poza de profil cu un video. Pentru că, dacă ar putea să aibă un clip video pe repeat cine ar prefera în schimb o poză plictisitoare?
Aplicaţia a fost construită de Cisco şi DDB Singapore pentru a promova de curând lansata linie de camere video Flip.

Şi ca orice lucru prea-bun-ca-să-fie-adevărat, are şi un cârlig. De fapt două: în primul rând nu pot vedea video-ul decât utilizatorii care şi-au instalat pluginul Flip, altfel aceştia fiind nevoiţi să vadă doar o poză plictisitoare. Ca atare, dacă vrei ca prietenii să îţi vadă clipul video va trebui să faci singur munca de marketing şi să îi convingi să îşi instaleze pluginul.

În al doilea rând, odată ce ai postat clipul de profil, o reclamă care spune “Fantastic! Acum poţi posta video-uri pe profilul tău de Facebook. Instalează-ţi aplicaţia ca să vezi video-ul de la profilul meu” va fi postată automat pe Wall-ul tău.

Cum îţi poţi instala noul video de profil pe Facebook?

Intră pe facebook.com/FlipSG de punde poţi descărca plugin-ul pentru Chrome, Safari, Firefox sau IE.
Restartează browserul.
Conectează-ţi profilul de Facebook cu aplicaţia.
Filmează clipul pe care vrei să îl postezi pe Facebook. Dacă foloseşti webcam-ul sau dacă vrei să încarci un video deja existent, mai mic de 10 Mb, în format .flv, .mp4, h.264, foloseşte Profile Maker. Dacă foloseşti de exemplu un iPhone ca să îţi înregistrezi clipul va trebui să foloseşti un convertor gratuit, ca de pildă Get Miro pentru a transforma fişierul .mov într.unul dintre formatele compatibile. Clipul video trebuie filmat în plan orizontal, altfel va apărea întors în profil.

Comentarii