Cum gasim titlul unui cantec pe care nu il stim

Muzica face parte din viata noastra de zi cu zi. De multe ori fredonam piese pe care le-am auzit la radio sau televizor. Dar ce facem daca nu stim titlul cantecului care il fredonam si stam cateodata sa ne gandim ore sau chiar zile in sir si poate nu o sa ne mai amintim niciodata acest lucru. Am gasit o solutie care poate sa va ajute sa faceti acest lucru.

In loc sa cautati pe google sau pe alt motor de cautare titlul piesei nu ar fi bine sa putem fredoma piesa si...
sa se ne poata da cineva titlul ei, ei bine Exista asa ceva si se numeste Midomi.

Fredoneaza cantecul tau

Nu trebuie sa instalati nimic pe calculatorul vostru, va trebuie o conexiune de net si un microfon pentru a rezolva dilema voastra.

Intrati pe adresa sitului Midomi Faceti clic pe Click and Sing or Hum ,site-ul o sa se conecteze la microfonul vostru si puteti incepe sa fredonati melodia cel putin 10 secunde. Voi nu trebuie sa stiti cuvintele melodiei este de ajuns si clasicul “Lalalala”. Dupa care site-ul va face cautarea dupa fredonarea vostra.

Am facut cateva teste si am observat ca are o acuratete destul de mare, puteti chiar inregistra o melodie pe care o aveti pe mobil inregistrata. Distractie placuta si sper sa gasiti melodiile pe care le cautati.

Comentarii