Microsoft ARC Mouse

Acesta este al doilea produs pe care l-am testat in ultima saptamana. Se numeste Arc Mouse datorita formei arcuite. Din punct de vedere al design-ului cei de la Microsoft s-au autodepasit. Arc Mouse are un design aparte, si privit dintr-o parte pare decat o jumatate de mouse. Se poate plia putand fi purtat cu usurinta in buzunar. Receiverul USB se prinde pe partea din spate intr-un loc special.


Totusi acest gadget poate fi folosit cu succes pentru orice aplicatie. Avand in vedere ca nu este prea greu, Arc Mouse nu este cel mai potrivit pentru jocuri gen shooter. Este un mouse optic wireless in banda de 2.4 GHz. Se misca foarte bine pe suprafete normale de lemn, hartie, suprafete textile. In schimb nu functioneaza pe suprafete lucioase ca sticla sau pe suprafete grunjoase asa cum face Explorer Mouse.
Functioneaza de la distanta mare si chiar printr-un perete.
Arc Mouse se alimenteaza cu 2 baterii tip AAA, ca cele de telecomanda. Are un LED care palpaie atunci cand bateria se termina Prin instalarea programului Intellipoint, se pot defini functii pentru cele 4 butoane, inclusiv rotita de scroll.

Desi este unul dintre cei mai interesanti mausi ca design, Arc Mouse sufera putin la capitolul functionalitate. Butonul din lateral este greu de apasat, mai ales de catre o persoana cu mana mai mica. Marginile din spate sunt destul de ascutite si pot crea disconfort in cazul folosirii indelungate. Arc Mouse costa in jur de 200 de lei.

Comentarii